14 Ağustos 2014 Perşembe

Muayenehane

Mert KAZANDI Muayenehane;

Adres: İslam Kerimov cad. Sunucu Plaza İş Merkezi No:1
Martı Tower K:12 D:1028-1209 Bayraklı-İZMİR

Telefon: 0232-388 12 81
Fax: 0232-486 06 78
Gsm: 0542-421 28 23

e-mail: mkazandi@yahoo.com


AK Sigorta ve Güneş Sigorta ile anlaşmamız bulunmaktadır.

10 yorum:

  1. 4,5 aylık hamileyim. Tavsiye üzerine Mert Bey'e gidiyorum. Muayenehanesinde cihazları modern, kendisi bilgili ve tertemiz bir ortam var. Herkese öneririm.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Esim ve ben Talasemi taşiyicisiyiz, bir bucuk yil önce hamile kaldim ve Ege de CVS yapildi fakat 20 gun sonrasinda aniden suyum geldi ve dogum yaptim.Test yapilana kadar ara ara lekelenmelerim oluyodu sanirim bunun ustune bir de test yapilmasi bebegi kaybetmemize sebep oldu. Şimdi uzun bir aradan sonra yine hamile kalmak istiyorum ancak oncesinde size grlip detayli bir kontrolden gecmek istiyorum ve sonrasinda CVS yaptiricam mecburen mümkünse bu konuda da sizin yardimci olmanizi istiyorum.Esim ve ben şuan van da ögretmeniz Haziran da Izmire gelince ilk isimiz size grlmek olucak:) Size güveniyorum ve hamileligimi sixin konttolunuzde yasamak istiyorum...

    YanıtlaSil
  3. Buyurun gelin.. Van'dan gelen çok hastam var, size yardımcı olacağım.

    YanıtlaSil
  4. Mert Bey, ben iki bebeğimi kan uyuşmazlığına bağlı hidrobs fetals hastalığından kaybettim. biri henüz 28 haftalıkken karnımda öldü. diğeri 34 haftalıkken fark edildi ve ege üniversitesinde sezeryanla alındı. 11 gün yaşadı. doğum sırasında kanalları bağlatmıştım. buna rağmen yeniden hamile kaldım. şu an 9 haftalık hamileyim ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. yine bebeğimi kaybeder miyim? ne kadar risk var? yardımcı olursanız sevinirim. ne yapacağımı bilemiyorum. bebeğimi aldırmak istemiyorum ama aynı şeyleri yaşayıp tekrar bebeğimi kaybetmekten korkuyorum.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Doktor Bey
    Ben mitral kapak( mekanik ) ameliyatlıyım. gebe kalmak isteğimi kardiyoloğuma belirttiğimden beri claxen 0,6 2*1 sc olarak başladım. POC mevcut yumurtlama sorunu yaşıyorum. benim gibi kalp kapak ameliyatlı takipli gebe hastanız oldu mu?
    klomen + çatlatma iğnesi uygulandı büyük kistler oluştu. ardından femara+çatlatma iğnesi sonuç yine negatif. sonrasında başka bir merkezde perinatoloju dr ilk 6 ay kesinlikle doğal yolla denemen lazımdı dedi. şimdi de 2 aydır regli olmuyorm.( beta hcg negatif) ne yapıcağımı şaşırdım. lütfen bilgilendirir misiniz.

    BELİZ KAYA

    YanıtlaSil
  6. Merhaba hocam ben canakkaleden tugba 2012 preeklampsi dogum yapmistim sizin ve ekibiniz sayesinde sorunsuz gecti simdi tekrar 2. Bebegi dusunuyorum burada 4 farkli doktora gittim yapmami onermiyorlar 1 .de sanslimissiniz ikinizde saglikli olmussunuz 2. De ne olacagi belli degil diyorlar beni korkutuyorlar sizce ne yapmaliyim izmirde olsam gelecem ama uzaklik var kizima bakacak yok bana yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  7. Hocam merhaba ben 12 yillik evliyim zaman icinde iki kez ikiz hamileligim oldu erken dogunla kaybettim yani yasayan yok bu konuda sizin ilminizi ogrendim enkiza zamanda gelicem size bu konuda bana desteklerinizi bekliyorum cooook fazlasiyla anne olmak istiyorum hic sonuca varamadim bu once allahin sonrada sizin yardiminizla olacak insallah buarada biz özkan ve sultan cifti izmirliyiz

    YanıtlaSil
  8. merhabalar hocam ,
    1.5 ay önce rahim ağzı yetersizliğinden 20 haftalık oğlumu kaybettim ve kadınlar kulubundeki arkadaşlarım sizi önerdiler ,hamile kaldığımda size gelmek istiyorum ak sigorta güvencemiz var merak ettiğim şu ; hangi özel hastanelerle anlaşmanız var ? şimdiden çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. www.mertkazandi.com

    YanıtlaSil
  10. Yeni web adresi www.mertkazandi.com

    YanıtlaSil